2023

Patch Villa

Customer

Mrs. Lam

Area

310m2

Location

Rawang Malaysia

Status

Completed

Share:

Patch Villa

The homeowner is Mr. Lam, who resides in Rawang Malaysia. He is a stock trader and he is always stressed by his work. He wishes to have spaces to rest outdoor, and his villa can have a large greenery.

/images/projects/5/6.png

An open space is very good for a building. Therefore, we aimed for that when designing the villa for Mr. Lam. The villa has a loggia and glass doors to view the garden. On cool days, Mr. Lam can open all the windows to catch the air.

/images/projects/5/10.png

The villa has a modern architectural style, combining nature and technology harmoniously in order to creat a comfortable, luxurious and environment-friendly living space.

/images/projects/5/2.png

These renderings show how we emphasized the walking spaces in the garden and around the villa.

/images/projects/5/5.png
/images/projects/5/3.png

A small rest space , where Mr. Lam and his friends can gather.

/images/projects/5/7.png
/images/projects/5/8.png
/images/projects/5/9.png

Other projects