2023

Xanh Villa

Customer

Mrs. Huong

Area

510m2

Location

Hai Duong - Viet Nam

Status

Completed

Share:

Xanh Villa

With the aim of peaceful and luxury space with large greenary, Mrs. Huong accents that this element is compulsory for the design. She have a strong feeling for trees and fresh atmosphere.

/images/projects/12/1.png

We designed the building like a box house with countless trees on the rooftop, bringing a fresh and relaxing atmosphere to the residents.

/images/projects/12/3.png

The surrounding gardens and spaces are surrounded by tranquility - green fences along with ponds and miniature landscapes within the villa grounds, which creates highlights and improves the ventilation.

/images/projects/12/4.png

Stone, wood, lightweight concrete, environmentally friendly and sustainable materials are integrated in the project. We designed the house with the main direction being South, a good direction in Hai Duong to help receive wind and natural light, in order to minimize the use of artificial energy.

/images/projects/12/6.png
/images/projects/12/8.png

In this project, what we want to convey is that we not only give Ms. Huong a beautiful living space. The owner and Moment want to deliver a message that contributing to protect the environment and creating a sustainable future for future generations are essentials for design projects.

/images/projects/12/9.png
/images/projects/12/5.png
/images/projects/12/7.png

Other projects